Olen Veikko 1-v ja tämä on Taavi. Mun paras ystävä ja ehdoton idoli.

Taavi on ollu meillä aina, ainakin mun mielestä. Me touhutaan joka päivä yhdessä kaikenlaista. Taavi myös opettaa paljon hienoja juttuja mulle. Kun olin vielä pienempi, kuin nyt, niin Taavi opetti miten tärkeetä on pitää huolta hampaiden kunnosta.

Meille kaikki on yhteistä. Ruoka-aikana annan aina Taavin maistaa mitä on ruokana ja varsinkin ne pahan makuiset ruuat annan kokonaan Taaville. Joskus äiti yrittää syöttää niin pahaa ruokaa, ettei koirakaan syö sitä. Yh! Minutkin löytää silloin tällöin Taavin kipolta. Nykyään Taavi syö kuulemma reippaammin kipon tyhjäksi, kuin ennen. Tietysti, kun minä autan!

Mutta joskus Taavi on hiukan liian ahne ja silloin minun tarvii vähän komentaa Taavia.

Ulkona Taavi on tosi taitava löytämään kaikenlaisia herkkuja, joita me sitten yhdessä maistellaan. Taavi opetti kanssa mitä kannattaa tehdä, jos pihalla tulee jano. Monesti annan Taavin ensin valita lätäkön ja meen sitten perässä juomaan. Ootteko te jo kokeillu juoda vesilätäköstä? Äiti ei kauheesti tunnu arvostavan meidän herkkulöytöjä.

Me leikitään yhdessä paljon sisälläkin. Varsinkin vetoleikkejä ja erilaisia takaa-ajo ja houkuttelu leikkejä. Välillä Taavi on tylsä, eikä meinaa innostua leikkimään mun kaa. Mutta kyllä se yleensä innostuu, kun ensin paukutan lelulla päähän. Narulelulla me muuten leikitään sillä tavalla, että minäkin pidän lelua suussa, täytyy mun vähän auttaa käsillä tai muuten Taavi voittaa. Oikeestaan Taavi on tosi kiva leikkikaveri, se antaa mun aika usein voittaa (tai äiti käskee Taavin antamaan lelun mulle).

Oon katsonu tosi tarkkaan kun äiti ja isä hoitaa Taavia. Näin sadekeleillä Taavi pitää kuivata hyvin ja mä kuivaankin Taavia pyyhkeeseen monta kertaa päivässä, vaikkei se aina ole edes märkä. Turkki on muutenkin hyvä pitää kunnossa ja yritänkin harjata Taavia säännöllisesti. (Äiti on tylsä ja yrittää aina estää mua.)

En nyt ehdi enempää kertomaan. On meinaan meidän iltasatu aika. Morjens!